Tyto webové stránky používají cookies pro lepší uživatelský zážitek. Setrváním na stránkách souhlasíte s jejich použitím. Více informací… ×

[Přeskočit k obsahu]

Vítejte na blogu Xiaomi Česko

Vítejte na blogu Xiaomi Česko

České zastoupení značky Xiaomi spouští své webové stránky a zároveň nový blog!

Rádi bychom vás přivítali na nově spuštěném blogu českého zastoupení společnosti Xiaomi. Společnost Xiaomi je čínským výrobcem elektroniky a na trhu působí již od roku 2010. Hlavními produkty, které společnost vyrábí, jsou smartphony, fitness náramky, elektrokoloběžky a široké spektrum produktů do chytré domácnosti.

Na našem blogu se dozvíte veškeré informace o vstupu novinek na český trh, ale i informace o otevření oficiálních poboček Xiaomi, které vždy doprovází akční nabídka. Pokusíme se vám také přiblížit nadstavbu MIUI, ukázat různé tipy a triky a mnoho dalšího.

Střípky budoucnosti

Necháme vás trochu nahlédnout do budoucnosti a prozradíme vám pár informací. Můžete se těšit na brzký vstup řady Mi 10 na český trh či na navázání spolupráce s předními sportovci České republiky. Zároveň se chystáme v nejbližší době otevřít další pobočku. Momentálně máme již 18 prodejen Mi Store a Mi Zone. Jejich kompletní seznam naleznete v sekci Prodejny.

Na celý rok 2020 máme pro vás připraveny spousty novinek! Pokud chcete dostávat kvalitní a spolehlivé informace ze světa produktů Xiaomi, sledujte náš blog nebo sociální sítě a budete vždy v obraze.

Tým Xiaomi Česko.