Tyto webové stránky používají cookies pro lepší uživatelský zážitek. Setrváním na stránkách souhlasíte s jejich použitím. Více informací… ×

[Přeskočit k obsahu]

10 důvodů, proč si pořídit elektrokoloběžku Xiaomi

10 důvodů, proč si pořídit elektrokoloběžku Xiaomi

Elektrokoloběžky patří dlouhodobě mezi nejoblíbenější produkty Xiaomi. Proč? Jsou praktické a zároveň zábavné. V tomto článku vám představíme i další důvody, proč si pořídit Mi Electric Scooter nebo jeho výkonnějšího bráchu s označením Pro.

foto

  1. Jde o plnohodnotný dopravní prostředek. Na modelu Pro ujedete na jedno nabití až 45 km, s nižší verzí 30 km. Z 0 na 100 % elektrokoloběžku nabijete zhruba za 5 hodin, a to klidně z běžné zásuvky v práci nebo ve škole.
  2. Ušetříte čas. Jízda na Mi Electric Scooteru je zhruba pětkrát rychlejší než chůze, což se hodí, když se často pohybujete pěšky po městě.
  3. Elektrokoloběžku složíte asi za tři sekundy, nezabere vám moc místa doma nebo v kanceláři. A pohodlně se vejde také do kufru auta, takže si ji můžete vzít s sebou na cesty.
  4. Je šetrná k přírodě i k vaší peněžence. Když uvážíme, že spotřeba Mi Electric Scooteru je asi 1,1 kWh na 100 km, tak se bavíme asi o 2 Kč za 100 km.
  5. Málokterý dopravní prostředek je tak elegantní. S elektrokoloběžkou můžete klidně vyrazit na pracovní schůzku nebo do společnosti. Módní policie vám body nestrhne.
  6. Ten pocit při akceleraci se nikdy neomrzí. Ať už si vychutnáváte rychlou jízdu po rovince nebo technické průjezdy zatáčkami, vždycky je to zábava.
  7. Komu by se chtělo šlapat do kopce? Mi Electric Scooter si v pohodě poradí s městskými kopečky a model Pro vyjede díky vyššímu výkonu i strmější stoupání.
  8. Jízda na elektrokoloběžce je celoroční záležitostí. Samozřejmě pokud nebudou celou zimu zasněžené cesty, ale to v našich zeměpisných šířkách nepředpokládáme. Elektrokoloběžky jsou vybaveny světlomety, takže se bezpečně projedete i po setmění.
  9. Dostanete se kamkoliv. Schody nebo těžší terén – žádný problém. Mi Electric Scooter váží jen 12,5 kg (model Pro 14,2 kg), takže ho během pár sekund složíte a jednoduše přenesete přes překážku.
  10. Elektrokoloběžku můžete půjčit kámošům nebo s ní přijet třeba na rande… Vždycky je skvělé sledovat úžas lidí při první akceleraci.

Přečtěte si víc o obou elektrokoloběžkách Xiaomi:

  • Mi Electric Scooter
  • Mi Electric Scooter Pro

Přejeme šťastnou jízdu.