Tyto webové stránky používají cookies pro lepší uživatelský zážitek. Setrváním na stránkách souhlasíte s jejich použitím. Více informací… ×

[Přeskočit k obsahu]

Cestování se Xiaomi: 6 produktů, které se vám budou hodit na dovolenou i výlety

Cestování se Xiaomi: 6 produktů, které se vám budou hodit na dovolenou i výlety

Chystáte se v létě na výlety či dovolenou? Máme pro vás 6 tipů na produkty Xiaomi, které by neměly chybět ve vašem batůžku.

 

Redmi Note 9 Pro

Co chtít od telefonu, který si berete na cesty? Aby dobře fotil, dlouho vydržel a v případě potřeby posloužil jako mobilní kancelář. To všechno Redmi Note 9 Pro splňuje. Se čtyřnásobným fotoaparátem vykouzlíte parádní fotky i 4K videa. Baterie má kapacitu 5020 mAh, což vám umožní mimo jiné 16 hodin nepřetržité navigace. A o skvělý výkon se postará procesor Snapdragon 720G.

Více o telefonu

 

Mi Power Bank 3 Pro 20000mAh

Velká baterka u telefonu je fajn, ale co když budete několik dní mimo civilizaci? S Mi Power Bank 3 Pro 20000mAh nebudete muset přemýšlet, kde oživit svůj telefon. Díky své kapacitě ho powerbanka nabije vícekrát, a to s výkonem 45 W. Má dva výstupy USB-A a jeden výstup USB-C, takže můžete dobíjet více zařízení najednou. Klidně i tablet či notebook.

Více o powerbance

 

Mi True Wireless Earphones 2

Kdo vyzkouší bezdrátová sluchátka, už nechce žádná jiná. Mi True Wireless Earphones 2 přináší naprostou svobodu pohybu, skvěle sedí v uších a váží pouze 4,5 gramu. Na jedno nabití vydrží 4 hodiny, v kombinaci s nabíjecím pouzdrem až 14 hodin. Oblíbenou hudbu nebo podcasty tak můžete poslouchat kdykoliv a kdekoliv.

Více o sluchátkách

 

Mi Electric Scooter Pro 2

Elektrokoloběžka vám dává nové možnosti. Můžete na ní objevovat krásy okolí nebo ji jednoduše složit, dát do kufru a vzít si ji třeba na dovolenou. Konkrétně model Mi Electric Scooter Pro 2 má dojezd 45 kilometrů, takže projedete klidně celé město. Pokud byste přece jen potřebovali víc šťávy, můžeme koloběžku nabíjet klidně ze zásuvky v kavárně.

Více o elektrokoloběžce

 

Mi Band 5

Zajímá vás, kolik kroků ujdete během celodenní túry? Fitness náramek Mi Band 5 vám to spočítá. A nejen to, má také režimy pro běh, cyklistiku či plavání. Přesně budete vědět, kolik kilometrů a jak rychle jste absolvovali. Náramek si můžete propojit s aplikací Mi Fit a své výkony sdílet s kamarády. O motivaci bude postaráno.

Více o fitness náramku

 

Mi Compact Bluetooth Speaker 2

Přenosný repráček ocení nejen hudební fajnšmekři. Mi Compact Bluetooth Speaker 2 váží jen 52 gramů, vejde se klidně do kapsy. Je voděodolný a dá se zavěsit, takže si ho můžete vzít kamkoliv. Na jedno nabití vydrží hrát klidně celý večer. Malá velikost rozhodně neubírá na kvalitě zvuku, užijete si tak skvělé basy.

Více o přenosném reproduktoru