Tyto webové stránky používají cookies pro lepší uživatelský zážitek. Setrváním na stránkách souhlasíte s jejich použitím. Více informací… ×

[Přeskočit k obsahu]

Mi Mix Alpha k vidění v Česku!

Mi Mix Alpha k vidění v Česku!

Jedinečný telefon Mi Mix Alpha můžete na živo vidět už i u nás! Stačí zajít na prodejnu Xiaomi v obchodním centru Černý Most, a užít si pohled na revoluční model... Průlomový telefon Mi Mix Alpha je futuristickým modelem, ukazující mnoho cest, kterými by se Xiaomi mohlo vydat v éře 5G. 

Prakticky celou přední stranu zabírá obrazovka

Horní a spodní rámeček mají pouhých 2,15 mm. Boční rámečky jsou pryč, což poskytuje ještě senzačnější pohled. Obrazovka již nikdy nebude přeplněná informacemi, a to vám umožní ničím nerušenou interakci. 

Displej nahrazuje boční rámeček

Boční rámeček je nahrazen displejem, na kterém se zobrazuje stav a informace o telefonu. Nenajdete zde žádná fyzická tlačítka, jen virtuální tlačítka citlivá na stik, což umožňuje interakci. Boční strany jsou citlivé na tlak a skrývají haptický motor, který simuluje stisk skutečných tlačítek. 

I zadní strana je pokryta displejem

Nejpoužívanější aplikace se zobrazují na zadní straně jako widgery. V budoucnu budou schopné pomocí umělé inteligence detekovat nejrůznějšíscénáře. Na letišti by tak zadní strana vašeho telefonu automaticky ukazovala váš palubní lístek, v taxi byste na ní mohli sledovat trasu cesty v reálném čase.

Telefon s více senzory, než je obvyklé

Díky zabudovaným senzorům vlhkosti a kvality vzduchu vám toho může hodně prozradit o prostředí, ve kterém se pohybujete. 

Mi Mix Alpha na Černém Mostě