Tyto webové stránky používají cookies pro lepší uživatelský zážitek. Setrváním na stránkách souhlasíte s jejich použitím. Více informací… ×

[Přeskočit k obsahu]

Oficiální prohlášení Xiaomi o nákupu u autorizovaných partnerů

Oficiální prohlášení Xiaomi o nákupu u autorizovaných partnerů

Tisková zpráva

Společnost Xiaomi v České republice prodává své produkty prostřednictvím autorizované sítě partnerů, kteří garantují plnou certifikaci produktů dle české legislativy, proškolený personál a v mnoha případech i vyzkoušení produktů „naživo“ tak, aby zákazník měl možnost si vybrat ten nejvhodnější produkt.

Pro maximální péči o své zákazníky Xiaomi zároveň zajišťuje poprodejní servis svých produktů, a to prostřednictvím autorizovaného partnera, společnosti VSP DATA. Ta je garantem bezproblémové opravy, včetně použití originálních náhradních dílů.

Country Manager společnosti Xiaomi pro český trh pan Gao k tomu dodává: „Hlavním cílem společnosti Xiaomi je spokojený zákazník, a proto v České republice naše produkty prodáváme prostřednictvím vybraných partnerů, kteří mají oficiální autorizaci přímo od společnosti Xiaomi, to stejné platí pro poprodejní servis prostřednictvím společnosti VSP Data. Xiaomi nejsou jen mobilní telefony, ale kompletní sortiment pro chytrou domácnost. Mobilním telefonem to u Xiaomi jen začíná.“

Abyste získali veškeré výše uvedené výhody a garance, nakupujte v autorizované partnerské síti Xiaomi.

Mezi hlavní partnery se řadí tyto společnosti: Alza.cz, Alfa.cz, Comfor, CZC.cz, Datart, Euronics, Electro World, Expert, HuraMobil.cz, Makro, Mall.cz, Mobil Pohotovost, Planeo, Smarty.cz, iSpace.cz, Kasa.cz, Okay, Coradia, Mobil pro vás, T.S.Bohemia, Globus, Tesco, mobilní operátoři O2, T-Mobile, Vodafone, značkové prodejny Mi Store a Mi Zone.

Oficiální webové stránky Xiaomi pro Českou republiku:
www.xiaomicesko.cz
www.mi.com/cz/

Jako příklad uvádíme prodejce, kteří bez souhlasu společnosti Xiaomi používají ochrannou známku a logo Xiaomi, ať už v názvu prodejního místa nebo v prostředí svého obchodu:
xm.cz
xiaomistore.cz
xiaomi-store.cz
www.xiaomimarket.cz
www.miobchod.cz