Tyto webové stránky používají cookies pro lepší uživatelský zážitek. Setrváním na stránkách souhlasíte s jejich použitím. Více informací… ×

[Přeskočit k obsahu]

Přijďte si na prodejnu Xiaomi pro Redmi Watch 2 Lite s dárkem zdarma!

Přijďte si na prodejnu Xiaomi pro Redmi Watch 2 Lite s dárkem zdarma!

Od 12. 9. 2022 Vám ke každým chytrým hodinkám Redmi Watch 2 Lite přidáme navíc originální náhradní řemínek v barvě dle Vašeho výběru! Akce platí pouze při nákupu na našich oficiálních prodejnách, a to do 2. 10., nebo do vyprodání zásob.

Přijďte se v září seznámit s produkty Xiaomi osobně. Na kterékoli z našich prodejen Vám naši specialisté rádi pomohou s výběrem a seznámí vás s funkcemi našich zařízení, které si na místě můžete samozřejmě vyzkoušet. Udělejte krok vpřed a doplňte svůj mobilní telefon chytrými hodinkami, které Vám usnadní život. K Redmi Watch 2 Lite vám nyní navíc přidáme náhradní originální řemínek v barvě dle Vašeho výběru zcela zdarma. 

Redmi Watch 2 Lite jsou cenově dostupné chytré hodinky se všemi důležitými funkcemi, krásným designem a spolehlivým výkonem. Na velkém, detailním a jasném displeji s krásnými barvami Vám každý den nabídnou perfektní přehled o fyzické aktivitě, ale i o všem, co se děje, aniž byste museli brát telefon do ruky. Redmi Watch 2 Lite jsou samozřejmě plně v českém jazyce, nechybí jim GPS pro přesné měření a díky voděodolnosti 5ATM se nezaleknou ani sprchy, deště, nebo vody v bazénu. 

Chytré hodinky Redmi Watch 2 Lite si můžete pořídít v černé, krémově bílé, nebo tmavě modré variantě.

Pro získání dárku zakupte hodinky osobně přímo na kterékoliv z poboček, případně nejprve proveďte rezervaci produktu na konkrétní pobočce přes náš web. Akce se nevztahuje na objednávky z e-shopu s doručením na adresu či výdejní místo.