Tyto webové stránky používají cookies pro lepší uživatelský zážitek. Setrváním na stránkách souhlasíte s jejich použitím. Více informací… ×

[Přeskočit k obsahu]

Satoranský, Balvín a Bohačík jsou novými tvářemi Xiaomi

Satoranský, Balvín a Bohačík jsou novými tvářemi Xiaomi

Společnost Xiaomi vstupuje pod vysoké koše. Tvářemi značky pro 2020 se stávají elitní čeští basketbalisté Tomáš Satoranský, Ondřej Balvín a Jaromír Bohačík. Spojení Xiaomi se sportovním prostředím je přirozené. V širokém portfoliu produktů technologického giganta mají vedle telefonů významnou pozici i chytré hodinky či fitness náramky.

„Basketbal je rychlý, dynamický a atraktivní sport, což přesně vystihuje značku Xiaomi. Jsme šťastní, že se nám povedlo navázat spolupráci s těmi nejlepšími českými basketbalisty, kteří v loňském roce udivili svět. Věřím, že se společně dočkáme dalších mimořádných úspěchů,“ říká Ondřej Jirovec, ředitel společnosti Beryko, která Xiaomi v Česku zastupuje.

foto

„Značka Xiaomi je mi sympatická tím, že ve svém oboru udává směr. Vážím si toho, že mě oslovila, a těším se na vzájemnou spolupráci,“ uvedl Tomáš Satoranský, jediný český hráč v prestižní NBA, který momentálně obléká dres slavného klubu Chicago Bulls.

Ondřej Balvín vládne pod koši ve španělském Bilbau, Jaromír Bohačík válí za několikanásobného českého mistra z Nymburka. Všichni tři jsou oporami české reprezentace a nově také členy Xiaomi Teamu.

foto

„Basketbalisté se objeví v našich reklamních kampaních a na vybraných akcích. V plánu je také série videí a další atraktivní obsah. Sportovní fanoušci se mají na co těšit,“ láká Jirovec.

Trio hvězdných basketbalistů rozhodně není poslední sportovní akvizicí Xiaomi v Česku. „Chystáme spolupráci s dalšími známými jmény z různých sportů. Vedle toho spolupracujeme s talentovanými fotografy. Právě fotoaparáty jsou totiž velkou předností našich telefonů. Můžu slíbit, že naše značka bude v následujících měsících hodně vidět a bavit.“ doplňuje Ondřej Jirovec.

foto

Novinky můžete sledovat na sociálních sítích a na webu Xiaomi Česko