Mi Induction Heating Rice Cooker
Chytrý tlakový rýžovar s indukcí
Chytré vaření | Výhody tlakového hrnce a indukce | Litinová vnitřní vrstva | Obsah 3 litry
Mi Induction Heating Rice Cooker
Chytrý tlakový rýžovar s indukcí
Chytré vaření | Výhody tlakového hrnce a indukce | Litinová vnitřní vrstva | Obsah 3 litry
Lahodná chuť
⸻
Nic se nevyrovná pocitu, když si uvaříte dobré jídlo. Pro přípravu té nejlahodnější misky rýže je nejvhodnější použít tlakový rýžovar s indukcí.
Mi Induction Heating Rice Cooker se zdokonalenou elektromagnetickou indukci je tou nejlepší volbou. Pro rovnoměrné vaření rýže a zachování živin využívá
špičkovou technologii mikro-tlakového ohřívání. Díky vnitřní litinové nádobě má rýžovar jedinečnou tepelnou stabilitu a magnetickou
propustnost. Dle druhu rýže a vašich preferencí lze chytrým ovládáním nastavit teplotu, aby byla rýže uvařená do takové měkkosti, jakou
máte rádi. Rýžovar disponuje také dálkovým ovládáním pro pohodlnější vaření.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Chytré ovládání |
Tlakový ohřev |
Vnitřní litinová nádoba |
Kontrola teploty |
Tlakové vaření s magnetickou indukcí,
cirkulace rýže při varu pro lepší chuť
⸻
V běžných rýžovarech teplota kolísá, protože používají plotýnku, která neumožňuje rovnoměrný ohřev. Rýže se pak připaluje nebo je naopak nedovařená. Technologie mikrotlakového ohřevu, magnetické indukce a přesná kontrola teploty zaručuje, že Mi Induction Heating Rice Cooker rovnoměrně uvaří každé jednotlivé zrnko rýže. Díky zvýšení teploty tlakovým vařením se z ní uvolní cukry, rýže bude lepivá a příjemná na skus. Stačí jen přivonět – hned na ni dostanete chuť.
Nechte rýži tančit
s elektromagnetickou indukcí
⸻
Princip je stejný jako u indukční varné desky, kde měděná cívka spolu s atomy kovu vytváří elektromagnetické pole. To umožňuje rychlé zvýšení teploty, rovnoměrné zahřívání vnitřní nádoby a nahrazuje funkci pokličky. Zrníčka rýže tak při vaření vypadají, jako by tančila.
Poznejte jemnou a voňavou rýži
s tlakovým vařením
⸻
Při dosažení přibližně 105°C rýže plně uvolní své živiny a cukry. To obyčejný rýžovar nedokáže. Při vaření v Mi Induction Heating Rice Cooker je vnitřní nádoba pod tlakem 1,3 baru, a tak teplota v nádobě vzrůstá až na 105°C. Při každém soustu si proto můžete vychutnat jedinečnou chuť a vůni rýže.
Vnitřní nádoba z litiny - materiálu, který má váhu
⸻
Zkušení kuchaři při smažení stále raději používají litinové nádobí, pro jeho vynikající tepelné vlastnosti. Na rozdíl od nádob ze slitin či nerezu, litina vede teplo rovnoměrně a bez výkyvů. Šedá litina má silnější tepelnou stabilitu a zároveň je vhodná pro elektromagnetickou indukci. Pro vnitřní nádobu je tím nejlepším možným materiálem.
Mi Induction Heating Rice Cooker neobsahuje slitinové materiály s průměrnou tepelnou vodivostí, které jsou na trhu běžně používané. Šedá litina má lepší indukční vlastnosti i vyšší schopnost uchovávat teplo. Nádoby od společnosti Seiko prochází 69 kroky výroby. Jídlo se prohřívá více rovnoměrně a izolační vlastnosti pomáhají nádobě uchovat si teplo. Uvařená rýže je pak voňavá a jemná.
Jakmile nádobu uchopíte, sami pocítíte její bytelnost.
Ochranná vrstva od japonské společnosti Daikin – vůbec nelepí!
⸻
Nepřilnavý PFA povrch, který se snadno čistí a je odolnější
Mytí nádobí po vaření bude odteď snadnější. Rýžovar Mi Induction Heating Rice Cooker využívá nepřilnavou PFA vrstvu od japonské firmy Daikin. Tato, na výrobu nákladná vrstva, se široce používá v japonských rýžovarech. Ve srovnání s obyčejným teflonovým (PTFE) povrchem, je struktura více hladká, nepřilnavá a také odolnější. Mytí nádobí se díky Mi Induction Heating Rice Cooker rýžovaru stane minulostí.
Přes 2000 způsobů vaření
Chytrá teplotní křivka, různé způsoby vaření pro různé druhy rýže
⸻
Možná jste si mysleli, že tlakové vaření, magnetická indukce a litinová vnitřní nádoba stačí, aby byl Mi Induction Heating Rice Cooker špičkovým výrobkem. Ale aby byl výrobkem té nejvyšší třídy, je třeba, aby dovedl dobře uvařit každý druh rýže. Teprve tak se stává tím nejlepším.
Pro získání měkké, lepivé rýže s maximem živin, vůně a chuti je při vaření potřeba zohlednit její druh a původ. Nasbírali jsme velké množství dat a vytvořili přes 2000 způsobů vaření rýže. Naskenujte telefonem čárový kód na balíčku rýže, a rýžovar k ní přiřadí ten nejvhodnější způsob přípravy. Kdy by se měla voda začít vařit? Kdy snížit teplotu? Jak velký tlak použít? Zaznamenaná data se neustále optimalizují. Co dříve nešlo regulovat, dnes snadno nastavíte.
Designový domov, od předsíně po kuchyň
Rýžovar Mi Induction Heating Rice Cooker je nejenom užitečný, ale také krásně vypadá. Do vaší kuchyně přináší designovou atmosféru. Spolu s jídlem bude ozdobou každého stolu. Aby byl jako umělecké dílo, upustili jsme od složitých tlačítkových menu a barev. Zvnějšku jsme použili čistou bílou barvu a jednoduchý design ovládání. Je to nejenom vysoce výkonný rýžovar, ale i designový doplněk pro vaši kuchyni.
Jednoduché ovládání
⸻
Zachovali jsme nejčastěji používané funkce, ostatní funkce lze ovládat přes chytrý telefon.
Snadné čištění
⸻
Snadno odnímatelné víko pro pohodlnější čištění. Bez potíží vyčistíte každý záhyb.
Mistrně provedená lžíce je součástí balení
⸻
Součástí balení je pečlivě zdokonalená lžíce. Je vyrobena z kvalitního potravinářského PP materiálu.
Na spodní stranu jsme přidali nožičku pro pohodlné odkládání. Nemusíte se tedy bát, že si od ní znečistíte stůl.
Vynálezce tlakového
rýžovaru s indukcí
Naito Takeshi
Vedoucí technologického vývoje
Bývalý ředitel oddělení vývoje rýžovarů ve společnosti Sanyo
Vynálezce technologie tlakových rýžovarů s indukcí
⸻
„Chci dělat rýžovary lépe
a prodávat je i v Japonsku!”
— Naito Takeshi
Připojte se k internetu a ovládejte vaření v rýžovaru telefonem. I vaření může být chytré!