Stěhujeme náš sklad, a tak mohou být některé produkty v e-shopu dočasně nedostupné. Zboží můžete rezervovat k osobnímu vyzvednutí na našich prodejnách. Děkujeme za pochopení.
−20%

Mi Smart Electric Toothbrush T500 #3501

790 Kč 990 Kč
Dostupnost
není skladem

free_shipping
KOD: x
+ DOPRAVA ZDARMA
Zásilkovna
KOD: x
v hodnotě 49 Kč

Mi Smart Electric Toothbrush T500

Chytrý elektrický kartáček

Chytrý elektrický kartáček, kterým maximálně zefektivníte způsob, jakým si čistíte zuby.

Jemnější a účinnější

Vzor čištění zubů

Vytvořte si vzor čištění zubů podle svého životního stylu a stravovacích návyků. Režim odolný proti polití s ​​10 sekundovým tlumením. Skvrny od tabáku a alkoholu lze vyčistit dodatečnou dobou kartáčování a dalšími možnostmi čištění. a další funkce.

Nerezová hlava

Neobsahuje žádné zbytečné kovy, které by ohrozily zdraví zubů. 

Měkké štětiny

Měkké štětiny DuPont, vyhovující FDA* (US Food and Drug Administration). Každá hlavice kartáčku je před opuštěním továrny sterilizována UV zářením a vakuově utěsněna, aby byla zajištěna bezpečnost a hygiena hlavic kartáčku.

Kompaktní a designové tělo

Elektrický kartáček je voděodolný a odolný proti prachu. Jednoduchý design s protiskluzovou rukojetí. Designově čiště bílý s vyměnitelným spodním kroužkem. Rozdělte si barvy s vaší druhou polovičkou a zabraňte popletením si zubního kartáčku.

Přizpůsobte se čištění 

Elektrický kartáček má dostupnout analýzu čištění zubů díky aplikaci Mi Home můžete sledovat dobu čištění či vydávaný tlak na zuby.

Hloubkové čištění

Pro odstranění špatně dostupných míst v dutině ústní. 

Typ Sonický

Počet kmitů 31 000 kmitů/minutu

Počet režimů 3

Mobilní aplikace Ano

Funkce Bluetooth, Časovač, Tlakový senzor

Doba nabíjení 12 hodin

Barva Bílá

Výdrž baterie 18 dní

Režimy čištění 3 x

loading

Hodnocení k Mi Smart Electric Toothbrush T500

Pro napsání komentáře musíte být přihlášen(a).
Nikdo ještě nenapsal komentář k tomuto zboží.